16:00

Skåre HK F02

Referat: IFK Hammarö Vit - Skåre HK F02

Vi visste på förhand att det skulle bli en tuff match mot Skåre då större delen av deras lag är året äldr och dessutom mycket större fysiskt sett.
Matchen startar också trevande från oss och Skåre har 4-0 innan vi vaknar. Sen börjar en riktigt bra period från vår sida där vi kommer upp i 6-8 som bäst och har ännu bättre saker på gång. Tyvärr så kände Skåres målvakt att det var dags att stänga igen butiken och det gjorde hon också.
I andra halvlek så gör vi en riktigt dålig insats. Hela laget ger upp och lägger sig platt. Därför får Skåre dra ifrån, vi skiter helt enkelt i det och slutar jobba hem. Något vi verkligen måsta jobba med för oavsett om vi inte leder eller spelar jämt på tavlan så ska vi spela handboll i 50 minuter och bjuda upp till match. Varje bakåtmål är viktigt inte minst för våra målvakter som får en otroligt otacksam roll.